Benvinguts a la nova pàgina web del CEHT

El Centre d’Estudis Històrics de Terrassa (CEHT) és una entitat que té com a objectius principals promoure i difondre la investigació històrica, salvaguardar el patrimoni material i immaterial i coordinar el col·lectiu de professionals de les ciències socials a Terrassa i a la resta de la comarca. En aquesta pàgina web trobareu totes les notícies relacionades amb el CEHT, des de les activitats programades fins les darreres publicacions. També ens podeu seguir a través de les xarxes socials, per subscripció o contactar amb nosaltres.

Centre d'Estudis Històrics de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>