Assemblea de socis i sòcies el proper dilluns

El proper dilluns 11 de març de 2013 celebrarem l’Assemblea General Ordinària del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa. Tots els socis i sòcies del centre esteu convocats a partir de les 18:30h al local de l’Arxiu Històric, al carrer Pantà 20 baixos. Aprofitem per recordar que tots aquells que no hagin recollit el número 27 de la revista TERME poden per fer-ho el mateix dia de l’Assemblea. Estem en un moment crucial pel CEHT i és molt important comptar amb la vostra presència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>