Per Sant Jordi serem a la Plaça Vella

El CEHT tindrà un racó a la Plaça Vella de Terrassa per la diada de Sant Jordi de demà. Ens podreu trobar durant tota la jornada just al costat de les companyes de la Llibreria Synusia, prop de la Catedral. Aprofitarem per donar a conèixer les activitats programades per aquest 2013 així com la nostra revista, TERME. Us animem a apropar-vos a la nostra paradeta per informar-vos sobre el centre, compartir opinions i parlar una mica d’història local.

I si per aquest Sant Jordi vols fer ciutat, aprofita per regalar TERME.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>