El 22 de maig us convidem a la jornada Arxius, Gastronomia i Història

La gastronomia entesa com a coneixement de tot el que té a veure amb la cuina tradicional d’una determinada societat s’ha de considerar i tractar com un bé cultural immaterial i preservar-la per a les futures generacions. Arxivers, historiadors, investigadors i professionals de la cuina podem contribuir a la recuperació de velles tradicions culinàries desaparegudes, redescobrir els productes autòctons i posar-los a l’abast dels consumidors.

La jornada té un doble objectiu: en primer lloc conèixer i posar en comú algunes experiències que es duen a terme a Catalunya a fi i efecte d’apropar-nos a la cultura, la tradició i la història que ens és pròpia, i en segon lloc cercar noves complicitats que permetin un enriquiment comú, tant amb noves recerques que permetin recuperar antics cultígens com amb noves idees que permetin que el talent gastronòmic proposi noves creacions.

Dia: 22 de maig de 2013, a l’Arxiu Històric de Terrassa i Comarcal del Vallès Occidental. C. Pantà, núm. 20, baixos. Terrassa.

Podeu consultar el programa clicant aquí.

És necessari confirmar l’assistència al telèfon 93 780 54 60 o a través del contacte de la nostra pàgina. El seguiment de la jornada es podrà fer a través de @CEHTerrassa, @ArxiudeTerrassa i l’etiqueta #arxiusgastronomiahistoria

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>