Presentació de la revista Terme número 28

El CEHT, l’Arxiu Històric de Terrassa i l’Arxiu Històric Comarcal del Vallès Occidental es complauen a convidar-vos a la presentació de Terme. Revista d’història número 28 i a la conferència que pronunciarà el Sr. Raul Aguilar Cestero, doctor en història, sota el títol La Coordinadora per la Salvaguarda de Sant Llorenç del Munt i la serra de l’Obac. 35 anys de moviment ecologista al Vallès Occidental.

L’acte tindrà lloc el proper dimarts, dia 10 de desembre, a les 19h, al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) a la Sala Dièsel (Rambla d’Ègara 270, Terrassa).

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>