Ens traslladem al nou edifici de l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental – Arxiu Històric de Terrassa

Aquesta tarda a les 18h tindrà lloc l’acte d’inauguració del nou edifici de l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental – Arxiu Històric de Terrassa, la nova seu del CEHT. La nova adreça és: Carrer Baldrich, 268, Terrassa. Us convidem a assistir a l’acte presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i de la presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Pepita Pedraza.

 

Mostra un mapa més gran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>