Cicle de conferències “El moviment veïnal a Terrassa durant la Transició”

El pròxim dijous dia 8 d’octubre començarà el cicle de conferències d’enguany sobre el moviment veïnal a la ciutat organitzat pel CEHT en col·laboració amb l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La primera sessió, titulada “D’un passat molt recent: el moviment veïnal a la Transició (1962-1982)”, anirà a càrrec d’Ivan Bordetas i Manel Màrquez, i començarà a les 18:30 a l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa.

El cartell del cicle:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>